Cautare

57491 de rezultate pentru "caciuli balna astrahan pentru ciobani" (4.24 secunde)
27 februarie 2017 este o zi speciala pentru restaurantele La Mama, pentru ca inseamna 18 ani de la deschiderea primului restaurant La Mama din Bucuresti. ... Am oferit locuri de munca pentru mii de oameni si am ospatat milioane de clienti infometati si insetati.
Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau.
Alis Anagnostakis) Pe Diana am cunoscut-o acum mai multi ani la un curs pe care l-am tinut pentru compania unde lucreaza si mi-a intrat in suflet, cu blandetea si zambetul ei cald.
Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
Care sunt primele prioritati ale partidelor parlamentare pentru sesiunea Legislativului care incepe in februarie Legea sanatatii, cea de aplicare a Codului Penal si finalizarea Codului rutier sunt principalele prioritati legislative ale Partidului Democrat Liberal pentru sesiunea parlamentara care incepe in februarie, in timp ce progresistii afirma ca importanta este legea privind taxa de solidaritate.
Alina Mungiu Pippidi a spus ca peste 60 de ONG-uri colaboreaza pentru stabilirea unui cod, a unui contract pe care sa-l propuna tuturor partidelor, in care sa fie trecute masuri punctuale pe care politicienii se angajeaza sa le respecte, ca de exemplu sa nu se mai modifice legislatia electorala fara existenta unui consens.
Asa se face ca forma finala a proiectului de buget, prezentata in sedinta de ieri a consiliului local, prevedea o suplimentare de 233.000 de lei pentru Directia de Urbanism, in vederea achizitiei de tehnica de calcul performanta, dar si 50.000 de lei pentru organizarea Galei sportivilor craioveni.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
O data cu intrarea in UE, portile universitatilor de prestigiu ale Europei s-au deschis si pentru oltenii care vor putea studia in orice tara europeana, iar diplomele le vor fi recunoscute si echivalate.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Desi anuntat cu mare fast la început de an, programul "Rabla" pentru tractoare nu a demarat.
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
Pentru prima data dupa 2008, Romania ar putea inregistra in 2013 o crestere economica mai mare decat cea a Poloniei, singurul stat UE care nu a intrat in recesiune in timpul crizei, potrivit prognozelor Fondului Monetar International.
Premierul Victor Ponta a precizat faptul ca aceasta a doua rectificare bugetara are in vedere, printre altele, finantarea majorarii salariale la medici si profesori, rezolvarea problemei legate de asigurarea energiei termice in mai multe orase, dar si alocarea sumelor necesare pentru agricultorii afectati de seceta.
Distanta optima fata de ecranul gadgeturilor - pentru calculator desktop - Este recomandat ca distanta dintre ochi si monitor sa fie cuprinsa undeva in intervalul 50 - 65 cm.
Distanta optima fata de ecranul gadgeturilor - pentru calculator desktop - Este recomandat ca distanta dintre ochi si monitor sa fie cuprinsa undeva in intervalul 50 - 65 cm.
LIBERTATEA PENTRU FEMEI informeaza: ... Ne-a fost foarte dor unul de celalalt, mie si lui Bursucu, pentru ca am fost un pic despartiti. Eu am fost in vacanta, el a muncit, a filmat pentru emisiunea Se striga darul!.
Christos s-a nascut pentru noi, sa tresaltam de bucurie in ziua mantuirii noastre! ... o bucurie mare pentru cei mici si cei umili si pentru tot poporul (cf.
de catre maestrul Placido Domingo, fiind selecționat din zeci de mii de concurenți pentru a canta in cadrul Operaliei. ... Am fost invitata aici pentru a preda canto in cadrul Festivalului de Arte "French Woods".
Un exemplu recent este cel al "taxei speciale pentru prima inmatriculare". ... Pentru ca este aberanta. Pentru ca, de fapt, reprezinta noua varianta a accizelor pentru inmatricularea masinilor second hand. ... Pentru ca Romania este acum stat membru al Uniunii Europene. Pentru ca Romania si-a asumat capitolul "Libera circulatie a marfurilor".
google-analytics.com